Radiokino på Skandinaviafest

Bli med inn i kinomørket for å lytte til kvalitetsradio sammen med andre.

De siste årene har det flere steder i Skandinavia samlet seg radioentusiaster for sammen å lytte til kvalitetsradio, akkurat som man gjør med film på kino. Podkaster og radioprogrammer er noe man oftest lytter til i ensomhet, men nå har du anledning til å bli med på en felles lytteropplevelse i auditoriet på biblioteket.

På programmet for Skandinaviafest, der biblioteket har invitert gjester fra hele Skandinavia, har du blant annet sjansen til å oppleve en radiodokumentar fra hvert av de tre landene.

Torsdag 10. november spiller vi radiodokumentaren "I et forhold med...", som er laget av Third Ear, noen av de fremste podkastprodusentene i Danmark.

Fredag 11. november lytter vi til den svenske radiodokumentaren "Jag skulle kunna vara USA:s president", laget av forfatter Linda Boström Knausgård.

Lørdag 12. november kan du høre NRK Radiodokumentaren sin "Amerikafaren", introdusert av dokumentarist Ingvild Nielsen.

10.-13. november er det Skandinaviafest på biblioteket. I løpet av de fire dagene kan du velge arrangement ut fra et smekkfullt program. Du finner debatter, konserter, teaterforestilling, quiz, foredrag, med en lang rekke spennende folk fra Sverige, Danmark og Norge.


Her kan du se det fulle programmet for festivalen.

 

 
Publisert 07.11.2016, sist endret 06.01.2017 - 16:46
Side-alternativer
Kategorier: