BLUG i september: Foredrag om Creative Commons

BLUG er en forening for Linux- og *BSD-interesserte i Bergen. BLUG holder åpne møter den siste torsdagen i hver måned, og tema i september er Creative Commons.
Hva
  • Kopirett
  • BLUG
  • Creative Commons
  • Fri programvare
  • infoskjerm hb
  • Anbefalte arrangementer
  • GNU/Linux
Når 30.09.2010
fra 19:00 til 21:00
Hvor Gamle musikkavdeling, Gratis
Navn, kontaktperson
Deltakere Grethe Melby
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Septemberforedraget på Bergen Offentlige Bibliotek blir om Creative Commons. Foredragsholder er Grethe Melby.

Grethe har studert litteraturvitenskap og administrasjons- og organisasjonsvitenskap og har hovedfag i informasjons-og medievitenskap fra Universitetet i Bergen, og er i dag lærer ved Laksevåg videregående skole.

Hun skrev hovedoppgave om opphavsrettsdebatt og programvare, og regner seg selv for over gjennomsnittlig opptatt av opphavsrett.

Dette burde bli et interessant foredrag, både for den harde kjernen i BLUG, men også for mange som ikke er faste BLUG-gjengere. Alle som publiserer på internett (eller andre steder for den saks skyld) kan (bør?) ha interesse av dette.


BLUG har tradisjon for at den formelle, disiplinerte faglige delen av møtet vil være fullført ca kl 21.00, med overgang til mer uformelle aktiviteter og langsom forflytting til egnet serveringssted (Henrik) for fagøl og annet sosialt.

MERK: Biblioteket stenger kl 20. Vi prøver å holde et øye med døren en liten stund etter det, men det er ikke sikkert at du oppnår kontakt og slipper inn hvis du kommer mye senere.

Teksten er hentet fra invitasjon på blug.linux.no, 21.09.2010 , og bearbeidet til å passe bibliotekets kalender.

BLUG er en forening for Linux- og *BSD-interesserte i Bergen. BLUG holder møter på biblioteket den siste torsdagen i hver måned, og tar der opp saker som angår frie UNIX-baserte systemer. BLUG har vanligvis møter siste torsdag i hver måned utenom juni, juli og desember.

Mer informasjon om denne hendelsen…

Publisert 22.09.2010, sist endret 29.09.2010 - 09:19
Side-alternativer