Skriverom

Et oppstartmøte for deg som er tilmeldt vårt skriveverksted for ungdom, "Skriverom". Inspirator: Pedro Carmona-Alvrez.
Hva
  • Hovedbiblioteket
  • Skriveverksted
  • Ungdom
Når 29.06.2010
fra 16:00 til 18:00
Navn, kontaktperson
Telefonnummer, kontaktperson 55568596
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Mange har i vår meldt sin interesse for vårt nye tilbud i samarbeid med Bergen Kommunes kulturavdeling -  "Skriverom". Dette er et tilbud som i denne omgang går ut til deg som er mellom 16 og 26 år, og som kunne tenke seg å utforske ditt forfattertalent. Vi vil arrangere en rekke møter hvor du kan treffe andre som skriver, diskutere egne tekster og annen litteratur. 

På noen av møtene kommer også en forfatter på besøk for å inspirere og lære fra seg noen triks, både med hensyn til skriveprosessen, hvordan få stoffet utgitt, med mer.

Nå er det altså tid for et oppstartmøte for dere som er tilmeldt. Forfatter Pedro Carmona-Alvarez, aktuell med romanen Rust, leder møtet, og vil forsøke å gi videre inspirasjon. Vi samtaler også om hva vi ønsker å få ut av Skriverom. Vi møtes på gamle musikkavdeling i 2.etg. på Hovedbiblioteket.

Dersom du er mellom 16 og 26 år, ikke er tilmeldt, men ønsker å bli med, kan du kontakte Karen Marie Loge (se kontaktinformasjon) og høre om det er mulig å bli med.

Er du over 26 år? Vi ser på muligheten for å arrangere skriveverksted også for deg. Send en e-post til galleri@bergen.folkebibl.no, så noterer vi din interesse.

Vel møtt!

thea
Publisert 24.06.2010, sist endret 02.09.2010 - 14:25
Side-alternativer