BLUG: Fra støy til vettuge signaler

Bergen Linux (and BSD) User Group: Ruben Olsen kommer og tegner, kjefter og forteller historien om å gå fra enkel logging til distribuert logging; Prinsipper, verktøy og hvorfor akkurat loggene dine er verdiløse.
Hva
  • infoskjerm hb
  • BLUG
  • Fri programvare
  • Anbefalte arrangementer
  • Teknologi
Når 29.09.2011
fra 19:00 til 21:00
Hvor Språkrommet, 2. etasje. Gratis.
Navn, kontaktperson blug@blug.no
Deltakere Ruben Olsen
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Du logger allerede alt for mye, men hva gjør du med den informasjonen du logger? For de fleste vil svaret være "sannsynligvis ikke nok". 

Kanskje logger du hva lap-toppen din foretar seg - i bestefall logger du et par servere hver for seg og er happy med det; Men hva om du må håndtere ti- eller hundretalls maskiner som alle har fra 3 til 20 relevante logger hver?

Ruben Olsen kommer og tegner, kjefter og forteller historien om å gå fra enkel logging til distribuert logging; Prinsipper, verktøy og hvorfor akkurat loggene dine er verdiløse

Vi legger som tidligere opp til at den formelle, disiplinerte faglige delen av møtet vil være fullført ca kl 21.00, med overgang til mer uformelle aktiviteter og langsom forflytting til egnet serveringssted (Henrik) for fagøl og annet sosialt.

MERK: Møtelokalet er i Gamle musikkavdeling i andre etasje, opp den gamle trappen. Biblioteket stenger kl. 20, så det burde ikke være vanskelig å finne oss.

Teksten er hentet fra invitasjon på blug.linux.no, 19.09.2011 , og bearbeidet til å passe biblioteket sin kalender.

Mer informasjon om denne hendelsen…

Publisert 16.11.2010, sist endret 29.09.2011 - 14:37
Side-alternativer