Om lokalhistorisk samling

Tilbud og tjenester
Side

Tilbud og tjenester

Bergen Offentlige Bibliotek satser på å kjøpe inn alt som utgis om Bergen og Hordaland; bøker, aviser og tidsskrifter/årbøker og filmer. I tillegg har vi slektsbøker og gards- og ættesoger for hele landet.
Les mer…

Oversikt over samlingen
Side

Oversikt over samlingen

Den lokalhistoriske samlingen omfatter foruten bøker om Bergen og Hordaland også en stor samling slektshistoriske bøker samt gards- og ættesoger for hele landet.
Les mer…

Mappe

Godbiter i samlingen

Lokalhistorisk avdeling en del materiale som hittil ikke har vært gjort tilgjengelig for publikum i særlig grad og som ikke er katalogisert på vanlig måte i bibliotekets katalog. Dette omfatter såpass mye interessant og morsomt stoff at vi ønsker å tilgjengeliggjøre det for våre brukere.
Les mer…

Mappe

Anbefalinger

Personalet på Lokalhistorisk avdeling anbefaler materiale som kan være av interesse.
Les mer…

Side

Lokalhistoriske tidsskrifter og årbøker

Her får du en oversikt over de lokalhistoriske tidsskriftene og årbøkene som biblioteket abonnerer på.
Les mer…

Side

Lokalaviser på mikrofilm

Lokalhistorisk avdeling har alle Bergens-avisene på mikrofilm. Vi har tre leseapparater for mikrofilm/mikrokort, hvorav to har kopieringsfunksjon. Pågangen på disse apparatene er svært stor, og vi anbefaler derfor publikum å bestille time på forhånd. Dette kan gjøres ved å ringe avdelingen på telefon 55568570.
Les mer…

Side

Slektshistorie

Det er stor interesse for slektsgransking og Lokalhistorisk avdeling har en stor og omfattende samling av bøker om slekter.
Les mer…

Publisert 08.03.2011, sist endret 08.03.2011 - 12:22
Side-alternativer