Personlige verktøy
Du er her: Forside Aktuelt Beskytter Ole Bull 2010

Kjære Pappa! Nu vil jeg skrive lidt til dig, for det er saa længe siden jeg saa dig og fortælle dig meget. Jeg gaar på Nissens Pigeskole og gaaer i anden Klasse, for jeg blev fløttet til jiuil ien høiere Klasse, og der lærer jeg Tydsk.

– Lucie Bull
 

Aktuelt

Forside / Aktuelt / Beskytter Ole Bull 2010
28.01.2010

Beskytter Ole Bull 2010

HM Dronning Sonja beskytter 200 års jubilanten Ole Bull. I går ble jubileumsprogrammet lansert i Permanenten Vestlandske Kunstindustrimuseum.

Beskytter Ole Bull 2010

HM Dronning Sonja, foto: Cathrine Wessel

Arve Tellefsen spilte blant annet Bulls «Seterjentens søndag» og «En moders bønn» under lansering av jubileumsprogrammet i Permanenten VK torsdag 28.januar. (Se videoopptak)

 

Det er nå klart at HM Dronning Sonja er beskytter for "Ole Bull 2010". Jubileet blir offisielt åpnet 12. februar med en festforestilling på Den Nationale Scene, hvor dronningen vil være til stede.

 

Men allerede 5. februar starter feiringen, på Ole Bulls fødselsdag. Da blir det gratis show, fyrverkeri, bull-jong og bull-er på Festplassen, for hele byens befolkning. Blant annet Stian Barsnes Simonsen, fiolinisten Sonoko Miriam Welde og rapperen Gest vil delta på arrangementet.

 

 


Video: Håvard Legreid

Side-alternativer
sist endret 30.03.2010 - 11:44