Personlige verktøy
Du er her: Forside Aktuelt Bull i San Diego

Jeg sender dere herved en Mand, Billedhugger Bergslien, hvis Ansigt fortæller mere end jeg kan skrive. Han vild de skal sidde for ham, at han kan (da han ogsaa er gravør) skisse en medaljons af dere og søge sin fortjeneste derved.

– Bjørnstjerne Bjørnson
 

Aktuelt

Forside / Aktuelt / Bull i San Diego
03.05.2010

Bull i San Diego

Ole Bulls jubileum markeres også i San Diego, USA.

Bull i San Diego

Ole Bull vil markeres under årets 17.mai-feiring i San Diego. (foto: houseofnorway.net)

Det er under feiringen av den norske grunnlovsdagen at Bull-året skal markeres i ”House of Norway”, som ligger i San Diego, USA. Til forskjell fra her til lands, skal grunnlovsdagen feires med tog og underholdning dagen før, søndag 16. mai, og det er under dette arrangementet at fiolinstudenten Taylor Carlson vil fremføre ”Sæterjentens Søndag” av Ole Bull.

Todagers feiring
Arrangementet 16. mai starter med barnetog og korpsmusikk tidlig på dagen. Senere blir det konserter, taler og danseopptredener med blant annet San Diego Mannskor, Skandinavisk folkedansgruppe for barn, fremførelse av ”Solveigs sang” av Grieg og, som tidligere nevnt, markering av Ole Bull.

Grunnlovsdagen markeres også på selve 17. mai, med flaggheisning på Sefton Plaza i San Diego kl ni, etterfulgt av mat og forfriskninger på House of Norway.
Se kalender for detaljert program.

------

Les mer om House of Norway her:
http://www.houseofnorway.net/
http://www.sdhpr.org/Countries/Norway.html

Side-alternativer
sist endret 03.05.2010 - 15:27