Personlige verktøy
Du er her: Forside Aktuelt Hyller Bull

Nu ja, det er bare å finne seg i å tåle ondskap og løgn når man er blitt et offentlig menneske [..] og noen ganger trengs det virkelig en overmenneskelig styrke for å stå i mot infame angrep - og tie.

– Ole Bull
 

Aktuelt

Forside / Aktuelt / Hyller Bull
26.10.2010

Hyller Bull

Sandvikens Ungdomskorps har valgt å tilegne sin årlige promenadekonsert i Grieghallen til Ole Bull.

Hyller Bull

Sandvikens Ungdomskorps har valgt å tilegne sin årlige promenadekonsert i Grieghallen til Ole Bull. (foto: sandvikens-ungdomskorps.no)

Konserten finner sted i Grieghallen 14. november kl 18 og har fått tittelen ”En hyllest til Ole Bull”. Det blir et variert program med blant annet Linda Eide og den lovende sopranen Lydia Hoen Tjore, kjent fra ”Norske Talenter”.

Konferansieren for kvelden blir ingen ringere enn Gullars, kjent fra barne-TV. Andre deltagere er det unge fiolintalentet Sonoko Miriam Shimano Welde og danseren Ane Evjen Gjøvåg. I tillegg er det samlet et ”Promenademannskor” med rundt 200 menn fra flere av bergens mannskor.

Sandvikens Ungdomskorps ble stiftet i 1923 og har utviklet seg til et stabilt janitsjarkorps på høyt nivå. Korpset har de siste tretti årene spilt i en av de to øverste divisjonene i Norgesmesterskapet. Korpset er sterkt knyttet til Bergen og Sandviken og de står bak innspilling og utgivelse av historiens mest erkebergenske plater, "Ka e’ det mot Bergen", ”Buekorpsmarsjene" og "Hilsen fra Bergen".

Les mer om Sandvikens Ungdomskorps ved å følge denne linken.

Side-alternativer
sist endret 26.10.2010 - 15:45