Personlige verktøy
Du er her: Forside Aktuelt St. Hans i Bulls ånd

Velkommen tilbake fra Amerika! I Noge bliver dog bedst trods dets Danskhed; thi du og skje mand skal netop gjøre det norskt.

– A.O. Vinje
 

Aktuelt

Forside / Aktuelt / St. Hans i Bulls ånd
17.06.2010

St. Hans i Bulls ånd

Os kommune inviterer til St. Hansfeiring på Lysehornet i Ole Bulls ånd.

St. Hans i Bulls ånd

Onsdag 23. juni blir det St. Hansfeiring i Ole Bulls ånd på det lille fjellet Lyshornet, i Os kommune. (Maleri av Nikolai Astrup)

Datoen er selvsagt 23. juni som i år er på en onsdag. Lysehornet er et lite fjell rett ved siden av Lysekloster gård i Os kommune.

Festen starter fra og med kl. 19.30 og det blir musikk, dans (om du vil) og natursti. Det blir også underholdning som medlemmene i Os spelemannslag tar seg av. Det eneste du må huske er mat og drikke, sitteunderlag og ikke minst godt humør.

Det er heller ikke langt fra Lysøen. Kommer du med bil kan du parkere ved Buena kal. Det er der båten til Lysøen går i fra. Det er ca 2 km fra Buena kai og til ruinenene til gamle Lysekloster. Det er fra ruinene man går opp til Lysehornet.

For dere som ikke vil gå 2 km, kan ta gratis buss fra Buena kai. Første avgang der i fra er kl 17.30. Siste avgang motsatt vei er kl. 23.30.

Blir det store nedbørmengder vil arrangementet bli avlyst. Arrangør er kulturavdelingen i Os kommune.


Side-alternativer
sist endret 17.06.2010 - 08:36