Personlige verktøy
Du er her: Forside Aktuelt Fra OL til Ole Bull

Jeg sender dere herved en Mand, Billedhugger Bergslien, hvis Ansigt fortæller mere end jeg kan skrive. Han vild de skal sidde for ham, at han kan (da han ogsaa er gravør) skisse en medaljons af dere og søge sin fortjeneste derved.

– Bjørnstjerne Bjørnson
 

Aktuelt

Forside / Aktuelt / Fra OL til Ole Bull
02.03.2010

Fra OL til Ole Bull

Ole Bulls jubileumsår skal også markeres i Canada.

Fra OL til Ole Bull

Det skandinaviske senteret i Burnaby markerer Ole Bull 21. mars. (bilde: Google Maps)

Det er organisasjonen og senteret the Scandinavian Community Centre i Vancouvers naboby, Burnaby, som markerer jubilanten Bull.


Teselskap på Troldhaugen
Søndag 21. mars viser de musikkforestillingen "Teatime at Troldhaugen". Edvard og Nina Grieg (spilt av Don Mowatt og Carolyn Finlay) vil introdusere sin venn Ole Bull for publikum, og norsk musikk fremføres blant annet på fiolin og hardingfele.

Regissøren av forestillingen er Don Mowatt, kjent som musikkanalytiker i CBC (Canadas rikskringkasting) og produsent av en serie om Ole Bull på 70-tallet.

 

Andre som deltar er fiolinist Jin Kim, Bill Boyd på hardangerfele, sopranene Erika Olson og Deanna Lindzen, pianist Janet Mowatt og gruppen "Gammel Dansk" med venner.

Arrangementet starter kl 19.00.

Om senteret
The Scandinavian Community Centre er en møteplass for skandinaver, lokale og andre interesserte, som ønsker å bevare og fremme nordisk kultur og samfunn i Vancouverområdet. Senteret er en frivillig organisiasjon og kollektivt drevet av de fem nordiske landene (inklusive Island).

For mer informasjon om "Teatime at Troldhaugen", eller The Scandinavian Community Centre, se her.

Adresse: Scandinavian Community Centre, 6540 Thomas Street, Burnaby.

Side-alternativer
sist endret 11.01.2011 - 09:53